The word is out! We zijn live in Haarlem. Als team vinden we het natuurlijk super leuk om na de lancering direct aandacht te krijgen voor onze startup van de lokale media. Roel Diender van Indebuurt Haarlem interviewde founder Dewi Knaapen over de filosofie van onze digitale wachtrij tool. En ook het Haarlems Weekblad interviewde ons over de huidige ontwikkelingen én de toepassingen ervan in corona-tijd. 

Door de huidige corona maatregelen zijn de winkelstraten namelijk al weken uitgestorven. Nu het kabinet heeft aangekondigd dat er binnenkort weer versoepeld gaat worden en dat winkels weer (deels) open mogen, zien we bij Whoonext de kans om hierop in te spelen. Zo is Whoonext de perfecte manier om klantstromen te reguleren in deze anderhalve meter samenleving. Door een digitaal nummertje te trekken, hoeven klanten niet in de winkel te blijven staan en kunnen zo de maatregelen beter worden nageleefd.

In het Haarlems Weekblad staat geschreven hoe Whoonext van toegevoegde waarde kan zijn in coronatijd. In het artikel van Indebuurt wordt Knaapen uitgebreid geïnterviewd over de werking van Whoonext en vertelt co-founder Eline Boshuizen wat in haar ogen het grote voordeel is van het digitale volgnummersysteem. Zeker in corona-tijd zijn er voor ondernemers veel mogelijkheden met Whoonext, maar ook ná corona hopen we natuurlijk volop door te kunnen gaan. Fysieke rijen zijn namelijk van alle tijden. Of je nu wacht voor een afspraak bij het gemeentehuis, de telecomwinkel, de kapper óf de broodjeszaak.

Meerwaarde

Wij geloven dat bedrijven die Whoonext gaan gebruiken de grootste ergernis bij hun klanten kunnen wegnemen: wachtrijen. Klanten krijgen er de ultieme vrijheid voor terug. Doordat de klanten dankzij het digitale volgnummersysteem een digitaal nummertje trekken, kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Bijkomende voordelen zijn dat de de wachttijd niet meer als ‘onbenut’ voelt en dat de waargenomen wachttijd ook korter voelt. De beleving van de wachtrij verbetert zo aanzienlijk, wat de klanttevredenheid ten goede komt. En misschien wel het meest prettig: klanten weten waar ze aan toe zijn.

Testen nieuwe features

De ontwikkelingen van ons eigentijdse wachtrij management systeem zijn nog volop in gang en de verwachting is dat dit de komende maanden ook niet stil zal komen te liggen. Met strandtent Tijn Akersloot zijn we momenteel in zee gegaan om een een uitgebreide test te gaan draaien. Dit zal betekenen dat we alle nieuwe features goed kunnen testen.