Een grote en innovatieve online supermarkt is onlangs gestart met het gebruik van Whoonext. De supermarkt bezorgt boodschappen binnen tien minuten bij de klanten thuis en wil met Whoonext een grote efficiëntieslag slaan.

De boodschappendienst gebruikt het namelijk voor hun fietsbezorgers die de boodschappen bezorgen. Wanneer zij terug zijn van hun bezorgde order, scannen ze de Whoonext QR code om opnieuw in de rij aan te sluiten. Zo worden de orders eerlijk verdeeld en werkt iedere bezorger even veel.

Snel & Flexibel

“Het werkt geweldig”, vertelt de manager van de bezorgers. “Er is nu structuur. De ritten worden eerlijk verdeeld en fietsers zijn daardoor ook tevreden.”

“Geweldige tool die ons veel structuur biedt”

Whoonext wordt bij de bezorgservice dus gebruikt als een digitaal volgnummersysteem. Het is mogelijk om bezorgers naar voren te schuiven als dit uitkomt, daarmee is het systeem flexibel.